Monthly Archives: May 2012

Pulslöpning

Jag nämnde i tidigare inlägg att jag tänker ligga på mellan 70-80% av min maxpuls. Den idéen härstammar från Pulsträna boken vilken rekommenderar det för att klara av att löpa längre. Om man pulslöper så måste man vänja sig. Det är en helt annan typ av löpning. Först och främst ska man fokusera på tid… Read More »

Startklar?

Helt klart underbart att vara pappa till en så fantastisk liten grabb som William. Tyvärr är grabben förkyld ofta och det smittar av sig på pappa. Så ännu en vecka känner jag mig rosslig men full av hopp 🙂 Förhoppningsvis kommer denna rosslighet försvinna innan loppet på lördag, annars får jag bruka min Startklar-försäkring. Kan… Read More »

Marathon dags

Nu börjar det dra ihop sig inför Stockholm Marathon 2012. Jag kör inte den gamla klassiska utan tar den vanliga banan genom Gärdet och runt i Stockholm innerstad. Dels för att den är lite roligare, och dels för att jag är lite orolig över mina prestationsmöjligheter då jag har sprungit som längst 10km en gång… Read More »

En blogg revival

Nu gör jag en “revival” av min gamla löparblogg! Jag lade skorna på hyllan i nästan ett år efter att ha fått löparknä, men knäet är nästan helt återställt så det har varit en aktiv senvinter/vår. Jag har tyvärr inte sprungit så mycket som jag hade tänkt, men hållit mig aktiv med Nordic Military Training.… Read More »