Monthly Archives: June 2012

Bra laddning, bra träning

Behöver bara ibland, “state the obvious” så att säga. Idag bytte jag ut min sushi lunch mot pasta och köttbullar, laddade med vatten hela dagen (säkert 1.5 liter), smörgås och filmjölk 1.5 timmar innan träning, och sedan en energidryck. Då gick träningen mycket bättre. Energidrycken ska jag slopa sen, det blir för dyrt, men kan… Read More »

Dålig laddning, dålig träning

Gårdagens NMT pass blev en skräckupplevelse. Efter bara 30 minuter (av ett 75 minuters pass) mådde jag så illa så jag var tvungen att huka mig vid varje chans jag fick. Märkligt nog var det enda som verkligen hjälpte att jogga. Måste varit en kombination av dålig mat (sushi ej att rekommendera), 5 koppar kaffe,… Read More »

Dags att börja träna igen

Efter Marathon tog jag en veckas paus från all träning. Några promenader är all träning jag fått. Skönt att låta kroppen återhämta sig ordentligt. Men idag ska jag köra Nordic Military Training vid Tanto igen. Klockan 18 gäller det. Hoppas på ett hårt pass, kör nog med tränings-gruppen. Men innan dess måste jag vila, William… Read More »

Efter Marathon…

Så, det var två veckor sedan jag uppdaterade bloggen. Det blev för mycket fokus på om jag skulle springa eller inte så jag glömde helt bort. Men här följer en liten händelsebeskrivning. Torsdagen 31/5: Var hos läkaren med min förkylning. Hon kollade hals, näsa, öron och tog blodprov för att se om jag hade en… Read More »