Monthly Archives: January 2013

Förkylning på G? Tränar ändå

Förra veckans träning gick ungefär som jag hade hoppats, löpningen gick fint men jag höll ett hyfsat lugnt tempo, NMT-passen gick bra och jag hade rejält bultande ben på fredagen. Nu visar det sig att en förkylning kanske är på intågande, så det blir löpning idag och så får vi hålla tummarna för att förkylningen… Read More »

BAMM packlista

En pack-lista kan vara på sin plats, kan börja med utrustningen. Boende, Tält – Har ett 1-kilos cykeltält tar med mig det, lätt och behändigt Sovsäck Liggunderlag Kläder, Underställ Vindjacka + byxor Vantar Löpartights – Hel + Knä T-shirt Terrängskor 2x strumpor 2x kalsonger Övrigt, Ryggsäck 25l (Haglöfs) Vattenflaskor 1l + 3l (kamel) Det kommer… Read More »

Vägen mot BAMM 2013

Efter en riktigt jobbig höst/vinter med förkylning i två MÅNADER (barn på dagis måste vara enda förklaringen eftersom jag aldrig har varit sjuk så här mycket någonsin innan) så har börjat planera inför mitt första bergsmarathon som äger rum den 16-17 augusti. Jag och en kompis har anmält oss för 50km sträckan vilket innebär 25km… Read More »