Monthly Archives: October 2013

Jättelångt 2014

Nu är jag anmäld till Jättelång 2014, 68 kilometer i blandad terräng. Det ska bli så roligt, ser fram emot att få packa väskan och ge sig ut i terrängen igen. BAMM gav definitivt mersmak för långa lopp. Visserligen lite annorlunda att springa sträckan på en dag istället för två dagar (BAMM 50km landade på… Read More »

Prehab (eller rehab) av löparknä

För några veckor sedan återkom en gammal åkomma, löparknät. Jag mindes de rehabiliteringsövningar jag fått av naprapaten, eller naprapatstudenten på Naprapathögskolan i Stockholm. Riktigt duktiga killar och tjejer där, och bra pris, bara att rekommendera. Nu börjar känningarna försvinna, och jag hoppas att det ska försvinna helt under vinterns träning. Ett tips dock för alla… Read More »

Jättelångt och Sörmland Ultra

Dags att planera nästa års strapatser. Min kompis, och tillika BAMM-partner, Patrik planerar att springa Stockholm Triathlon, den olympiska distansen. Jag, däremot, har fastnat för det där enfaldiga nötandet av kilometer och har två andra lopp i åtanke. Genom lite googlande på hur jag skulle kunna springa långt och gärna på lite blandat underlag så… Read More »

Test av pannlampor

På onsdag den 5/2 2014 är det dags igen, denna gång i Sickla Den 9:e oktober deltog jag i Silva TryOut, ett event där man kan testa Silvas nya lampor, och springa reflexbana med Järfälla OK. Jag testade Silvas nyheter för hösten; Silva Trail Runner II, Silva Cross Trail II, Silva Speed Elite och Silva… Read More »

Reflexbana med Silva Try Out

Testade pannlampor igår på SIlva Try Out vid Järfälla OK. Ett riktigt lyckat event och med kunning personal på plats fick jag lära mig ett och annat. Lamporna jag testade var Silva Trail Runner II, Silva Cross Trail II, Silva Runner, Silva Speed Elite och Silva Sprint. Jag kommer att skriva om dessa senare i… Read More »

Silva Try Out

Träningsabstinens. Har varit ifrån all löpning i en månad nu, börjar känna abstinensen komma krypande. Man bara längtar efter att slänga sig ut i terrängen igen och kuta lite. Nu blir det mörkare och mörkare, så det har blivit dags att göra slag i saken och hitta en pannlampa som fungerar på stigar men som… Read More »