Monthly Archives: February 2014

Därför älskar jag min Haglöfs Ace Medium

Känner att jag efter min lätta kvalitetsdiss av OMM 32-liters ryggsäcken, ska berätta lite om en ryggsäck som passar mig utmärkt. Jag kan börja med att säga att när det gäller kvalitet och hållbarhet så lyckas Haglöfs riktigt bra. Det kan visserligen bero på att den är relativt lite tyngre än OMM ryggsäcken och troligtvis… Read More »

Silva TryOut Sickla

På onsdag är det dags för andra omgången av Silva TryOut. Denna gången kör dom på södra sidan av Stockholm, vid Sickla, eller närmare bestämt vid Hammarbybacken. Kontakta Silva och kolla om ni får komma. Jag missar det tyvärr den här gången, har fullt upp med livet hemmavid. Men har ni chansen, så gå. Passa… Read More »

Varför jag inte gillar OMM ryggsäcken

Jag äger en OMM ryggsäck på 32 liter. Den sitter bra på ryggen, spänner bra runt midjan och över bröstkorgen. Den har lättåtkomliga fickor fram på midjebältet där man kan ha mobiltelefon, plånbok, eller energybars och druvsocker. Den har även nätfickor på sidan av ryggsäcken lagom stora för en vattenflaska extra och kansk energidryck. Ryggsäcken… Read More »

Snöig terräng i Nackareservatet

Söndagens pass gick igenom ett snöigt, och stundvis regnigt, Nackareservat. Jag varvade löpningen mellan trail och off-trail. Det gick inte snabbt, det var tungt, men framför allt var det roligt. Mina terrängskor fungerade perfekt i den blöta snön och jag kände aldrig att jag skulle tappa grepp. Men det är nog att rekommendera ändå att… Read More »